Winkel in WAVER
Av. Pasteur 3
1300 Waver (Noordelijke zone)
Tel: 010/88.08.26
Dinsdag t/m zaterdag : 10-18
Zondag : 14-18
Gesloten op maandag en feestdagen.
Winkel in TIENEN
St-Truidensesteenweg 565-567
3300 Hakendover (Tienen)
Tel: 016/78.85.11
Maandag - donderdag: 10:00 – 12:00, 13:30 – 18:30
Vrijdag: Gesloten (behalve tijdens de uitverkoop)
Zaterdag: 9:30 – 18:00
Zondag: 14:00 – 18:00
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Services

Salle à manger Willy Vastiau 4 PGMYProd

Een volledige en op maat gemaakte service

De tevredenheid van onze klanten is de echte drijvende kracht achter het hele team van Willy Vastiau. We streven ernaar om u optimaal te begeleiden bij de keuze van uw meubels en decoratie. We verwelkomen u in onze winkels in Waver en Tienen in twee talen, zodat we volledig naar u kunnen luisteren en uw wensen begrijpen.

Service is natuurlijk essentieel en is bedoeld om volledig te zijn, voor een unieke ervaring.

Onze diensten

contact-women-talking-svgrepo-com

Advies

Heeft u vragen over kleuren of materialen? Bent u niet zeker of dit meubilair bij uw interieur past? Het team van Willy Vastiau staat aan uw zijde om u te helpen bij het maken van uw keuze. Wij adviseren u graag om uw woning perfect in te richten.

check-circle-svgrepo-com

Garantie

Alle meubels aangeboden door Meubelen Willy Vastiau zijn van kwaliteit en worden gegarandeerd voor meerdere jaren. Of het nu gaat om 2, 5 of zelfs 10 jaar, de duur varieert afhankelijk van de vertegenwoordigde merken. Heeft u hierover vragen? We vertellen u graag alle details.

colors-palette-svgrepo-com

Coaching deco

Behoefte aan hulp bij uw interieurinrichting? Vraag het aan onze interieurarchitecte. Haar deskundige oog en kennis van de laatste trends zijn waardevolle troeven om u te begeleiden bij uw keuze. Aarzel niet om gebruik te maken van haar diensten om al haar decoratiegeheimen te ontdekken. Enkel op afspraak.

truck-weight-max-loading-svgrepo-com

Levering en montage

U heeft een favoriet meubel, maar niet het geschikte voertuig om het te vervoeren? Meubelen Willy Vastiau biedt een thuisbezorgservice in heel België zie voorwaarden in de winkels. Onze bezorgers kunnen ook zorgen voor de montage van uw meubels.

crane-svgrepo-com (1)

Externe lift

Woont u in een appartementsgebouw of heeft uw woning meerdere verdiepingen? Meubelen Willy Vastiau werkt samen met een bedrijf voor externe liften om aan uw installatiebehoeften te voldoen. We bevelen dit betrouwbare bedrijf aan, maar hun diensten zijn wel voor rekening van de klant.

wrench-svgrepo-com

Onderhoud

Voor meubels die lang meegaan, is het essentieel om ze te onderhouden. Hieronder valt het reinigen van een bank, het wassen van beddengoed of uw stoffen stoelen. Ons team staat klaar om u de onderhoudstechnieken voor elk van onze producten uit te leggen.

Onze partnermerken

Heeft u informatie nodig over de
service van Willy Vastiau?

Vul het contactformulier in.