Winkel in WAVER
Av. Pasteur 3
1300 Waver (Noordelijke zone)
Tel: 010/88.08.26
Dinsdag t/m zaterdag : 10-18
Zondag : 14-18
Gesloten op maandag en feestdagen.
Winkel in TIENEN
St-Truidensesteenweg 565-567
3300 Hakendover (Tienen)
Tel: 016/78.85.11
Maandag - donderdag: 10:00 – 12:00, 13:30 – 18:30
Vrijdag: Gesloten (behalve tijdens de uitverkoop)
Zaterdag: 9:30 – 18:00
Zondag: 14:00 – 18:00
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Over Meubelen Willy Vastiau

Salle a manger

Kwaliteitsmeubelen tegen scherpe prijzen

Willy Vastiau is een gespecialiseerd bedrijf in de verkoop van meubels en decoratieartikelen. Woonkamer, eetkamer, slaapkamer of zelfs bureaus. We hebben al het meubilair dat nodig is om unieke en gezellige ruimtes te creëren. Ongeacht uw stijl, ons tweetalig team staat klaar om u te adviseren. Hedendaagse stukken, klassiek, gezellig… Laat u leiden om een interieur naar uw beeld te ontwerpen. Meubelen Willy Vastiau werkt samen met Belgische en Europese merken om kwaliteit en competitieve prijzen te garanderen. We hebben twee showrooms, in Waver en in Tienen. Waar meubilair en decoratie worden gepresenteerd. U kunt ook onze volledige collectie bekijken in onze online catalogus en profiteer van interessante kortingen via de outletpagina.

Meubelen Willy Vastiau, uw specialist voor uw interieurdecoratie.

Een familiegeschiedenis van 5 generaties

Meubelen Willy Vastiau is veel meer dan alleen meubel- en decoratiewinkels. Het is een prachtig familieverhaal. Het bedrijf is opgericht in 1921 en verwelkomt nu de vijfde generatie. Al meer dan 100 jaar behoudt de familie Vastiau echte ambachtelijke kennis.  Het familiaire karakter blijft belangrijk. Kwaliteit, service en vertrouwen zijn echte pijlers. Sinds 1921 streeft Meubelen Willy Vastiau ernaar om u het beste advies te geven en u te begeleiden bij het inrichten van uw woning. Onze ervaring maakt het verschil.

Meubelen Willy Vastiau staat voor:

Chambre à coucher Willy Vastiau 5 PGMYProd

Onze waarden

VIC-MOOME

Kwaliteit en duurzaamheid

Meubelen Willy Vastiau zet volledig in op kwaliteit bij het kiezen van meubels en decoratieve elementen. Kwaliteit staat ook garant voor duurzaamheid!

OTIS-MOOME

Advies en
service

Een vraag, een verzoek om informatie of een specifieke analyse? Het team van Meubelen Willy Vastiau verwelkomt u in het Frans of in het Nederlands.

MARIUS-MOOME

Leveranciers en prijzen

Ervaring maakt echt het verschil. In meer dan 100 jaar hebben we vertrouwensrelaties opgebouwd met onze leveranciers... En dat heeft invloed op onze prijzen.

LALA -MOOME

Familiaal en vakmanschap

Ondanks de twee showrooms behoudt Meubelen Willy Vastiau in zijn DNA de familiaire geest. Het vakmanschap wordt van generatie op generatie doorgegeven.

Onze partnermerken

Nood aan informatie over Willy Vastiau?

Vul het contactformulier in.